Home    Over Livo    Blog    Vacatures    Veelgestelde vragen    Nieuws    Sfeerfotos    Contact    Nieuwsbrief |    nl - fr


Branddeuren

De brandwerende binnendeuren van Livo bestaan in verschillende uitvoeringen: van plamuurdeuren over formicadeuren, van fineer tot gelakte designdeuren. Zo heeft u bij Livo altijd de brandwerende binnendeur die past bij uw interieur. De branddeuren van Livo kunnen worden voorzien van een designmotief. Zo kan u de inkomdeur van het appartement langs de binnenkant voorzien van een motief naar keuze, terwijl de buitenkant dezelfde is als die van de andere bewoners.

Of wat dacht je van een branddeur in de stijl van de andere binnendeuren? Door het aanbrengen van een massief paneel of een paneel met retro of cottage, behoort ook dit voortaan tot de mogelijkheden.

Alle tinten, alle kleuren

Rf-fineerdeuren in eik of beuk kunnen worden afgewerkt in een tint naar keuze: cerusé, grijs gebeitst, opgehelderd mat, wengé… Daarnaast kunnen onze designdeuren gelakt worden in de gewenste RAL-kleur.

De veiligheidsattributen van Livo

Brandwerende inkomdeuren worden doorgaans voorzien van extra veiligheidsattributen: een veiligheidscylinder, een spionoog Rf, dichtingsrubber Rf, een veiligheidsrozas, een deurpomp en een driepuntsluiting.


Livo Maldegem

Koningin Astridlaan 17a
9990 Maldegem
Oost-Vlaanderen
Tel. 050 71 63 41
Fax 050 71 04 64
maldegem@livo.be

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 10u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 17u
Gesloten op donderdag

omygod.be