Home    Over Livo    Blog    Vacatures    Veelgestelde vragen    Nieuws    Sfeerfotos    Contact    Nieuwsbrief |    nl - fr

  • Model: Gelakte binnendeur met vierkant inschuifglas
  • Model: Gelakte binnendeur glas rechthoekig inschuifglas
  • Model: Gelakte deur midden glas
  • Model: Gelakte binnendeur met glas uit center
  • Model: Vlak tubespaan plamuur binnendeur met 2 horizontale stroken
  • Model: Vlak tubespaan plamuur binnendeur met designmotief LP2
  • Model: Vlak tubespaan plamuur blokkader


Design blokdeuren

Blokdeuren

Blokdeuren zijn nu de nieuwste trend. De bedoeling van dit type blokdeur is dat de kader en de deur volledig met de muur worden geplaatst zodat er precies een wand gecreëerd wordt.

Deze binnendeur wordt dan samen met de muur verder afgewerkt in dezelfde kleur.

Blokdeuren, de nieuwste trend

Bij blokdeuren worden deur en kader zo geplaatst dat er als het ware ťťn wand wordt gecreŽerd. De deur wordt dan samen met de muur in dezelfde kleur afgewerkt. Op die manier loopt de deur naadloos over in de wand. Het door Livo ontworpen systeem van blokdeuren is niet alleen stijlvol en kwaliteitsvol. Het is in vergelijking tot andere systemen in de markt ook prijsvriendelijker.

Blokdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zelfs plafondhoog. Blokdeuren worden standaard voorzien van onzichtbare scharnieren en meestal van een magneetslot. Vaak wordt de opening van het sleutelgat niet doorboord. Deze elementen accentueren de strakke look van de blokdeur.

Voor een correcte plaatsing en afwerking dient de stukadoor de bepleistering af te schuinen over ongeveer 5 cm van de rand van de deuropening, zodat na stevige plaatsing van de deur het geheel weer bijgeplamuurd kan worden. Deze ingepleisterde systemen kunnen zowel met naar buiten als naar binnen draaiende deuren geleverd worden. Let op: het is van cruciaal belang om ook de draairichting te bepalen zodat de vloerder de vloerscheidingen op de correcte plaats (net in het midden van het deurblad) kan voorzien.


Livo Maldegem

Koningin Astridlaan 17a
9990 Maldegem
Oost-Vlaanderen
Tel. 050 71 63 41
Fax 050 71 04 64
maldegem@livo.be

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 10u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 17u
Gesloten op donderdag

omygod.be